vineri, 1 iulie 2011

Tocurile, asociate cu sexualitatea unei femei

Pantofii cu toc fac parte din garderoba femeii si sunt asociati cu sexualitatea.

Cand o femeie poarta tocuri, ea este mult mai seducatoare si atrage mai mult atentia barbatilor. In afara atentiei, tocurile le ajuta pe femei sa se simta mai increzatoare.

De asemenea, tocurile au un efect direct asupra muschilor vaginali si actului sexual.


Toc inalt, dar nu zgarie-nori!

Urologul italian Dr. Maria Cerutto le sfatuieste pe femei sa poarte pantofi cu tocuri de 5 cm, care intaresc muschii vaginali si pelvini, fara vreun efort suplimentar. Ea a realizat un studiu in care au fost implicate 66 femei cu varsta de pana in 50 ani.

A aflat ca femeile care purtau tocuri de 5 cm aveau o postura mai buna decat cele care nu purtau tocuri. Bineinteles ca exista si o limita superioara, la care pantofii cu toc fac mai mult rau decat bine, adica determina insensibilizarea muschilor vaginali la stimulare.

Pantofii cu toc intaresc muschii vaginali

Consolidarea muschilor planseului pelvin este importanta pentru placerea sexuaka si, de asemenea, ajuta anumite organe sa funcţioneze mai bine, de exemplu vezica. Daca nu faci exercitii Kegel, cel mai simplu lucru este sa porti tocuri de 5 cm, deoarece iti vei contracta muschii spontan.

Balerinii dau dureri de cap

Deoarece e destul de solicitant sa porti tocuri in fiecare zi, femeile prefera sa se incalte in general cu balerini. Insa studii recente au aratat ca balerinii contribuie la formarea durerilor de cap si de spate, precum si la dezvoltarea artritei.

Se pare ca usurinta mersului cu acesti pantofi fara toc le determina pe femei sa-si taraie picioarele pe jos, in loc sa le ridice, ceea ce duce la o postura defectuoasa a corpului. De aceea, specialistii ne sfatuiesc sa purtam mereu un toc, oricat de mic ar fi, chiar si la munte!

Articol preluat de pe ele.ro

2 comentarii: