vineri, 1 iulie 2011

Greselile pe care le faci in caz de infidelitate


Dupa o aventura extraconjugala, in general infidelul vrea sa continue mai departe relatia oficiala si sa depaseasca mai repede aventura, in timp ce partenerul inselat prelungeste durerea si neincrederea, si pe buna dreptate! E greu sa treci mai departe dupa ce ai fost devastat de o infidelitate!

Daca tu si sotul tau vreti sa supravietuiti infidelitatii si sa va refaceti casnicia, trebuie sa realizati ca acesta este un proces de durata. Dupa socul initial, nu actul sexual cu un strain e cel mai greu lucru de acceptat, ci minciuna, lipsa de respect, tradarea. Aceste sentimente nu dispar imediat.


Iata cele 3 greseli pe care multe femei le facsi isi prelungesc nefericirea!

1. Vizualizeaza detalii si le repeta mereu in mintea lor

Ce, cand, unde si cum te-a inselat? Daca aceste ganduri nu-ti dau pace si ti le imaginezi in minte, probabil ca-ti va fi greu sa-ti refaci casnicia. Pentru a supravietui infidelitatii trebuie sa inveti sa-ti controlezi mintea, nu sa te torturezi. Iata cum sa scapi de gandurile nedorite:

  • fii constienta de ele si nu le da apa la moara
  • ia o decizie constienta sa te opresti atunci cand iti apar aceste ganduri si imagini
  • realizeaza ca tu esti cea care detine controlul asupra gandurilor si socializeaz amai mult cu oamenii din jurul tau
  • fa o lista cu 10 lucruri pentru care este recunoscatoare si citeste-o de fiecare data cand ai ganduri negre.

    2. Incerci sa te intorci la situatia care era inainte de infidelitate

    Ca un cuplu sa supravietuiasca infidelitatii, ambii parteneri trebuie sa realizeze ca a fost ceva gresit la baza casniciei lor si ca trebuie sa rezolve acea problema, nu sa revina la ea. Iata cum sa creezi noi punti de comunicare:

  • nu mai reprosa aceleasi lucruri
  • accepta ca relatia voastra nu va mai fi aceeasi
  • invata sa-ti asculti partenerul

    3. Te concentrezi mai mult asupra infidelitatii decat asupra casniciei

    Femeile tind sa prelungeasa agonia infidelitatii in loc sa se concentreze asupra refacerii casniciei. Apar sentimente de furie, durere, tradare si dezamagire, care sunt naturale si joaca un rol in procesul de vindecare. Tine minte ca daca nu ti-ai iubi sotul, nu ai simti astfel! De aceea, odata ce te-ai decis sa-ti refaci casnicia, concentreaza-te pe asta! Iata cateva tips-uri de ajutor:

  • fa in fiecare zi o lista cu lucrurile pe care le-a facut bine
  • intreaba-te de ce te-ai indragostit de el si daca mai are acele calitati
  • faceti-va timp sa iesiti din rutina, in fiecare zi
  • gasiti activitati noi pe care sa le faceti impreuna

  • Una din patru persoane este predispusa genetic sa insele

    Oamenii de stiinta americani au ajuns la concluzia ca infidelitatea este determinata de o gena, care se gaseste in structura ADN-ului uneia din patru persoane. Gena, care poatra denumirea de DRD4 influenteaza nivelul de dopamina din creier si este prezenta in egala masura la barbati si la femei. De asemenea, cercetatorii sunt de parere ca posesorii acestei caracteristici genetice pot deveni alcoolici sau pot dezvolta o dependenta de jocuri de noroc.

    Justin Garcia, coordonatorul studiului a declarat: “Persoanele care au aceasta caracteristica nu inseamna ca trebuie sa-si insele neaparat partenerul, dar sunt de doua ori mai predispuse la infidelitate.” Studiul a fost realizat pentru a se stabili care dintre sexe inseala mai mult. In acest sens, nu s-a ajuns la o concluzie. In schimb, s-a constatat ca nivelul de fidelitate al unei persoane poate fi detectat in functie de intensitatea vocii. Astfel, femeile cu voce inalta, stridenta si barbatii cu voce joasa au inclinatii mai accentuate spre a-si insela partenerul. Relatia dintre voce si fidelitate este stabilita de hormoni. Prin urmare, barbatii cu un nivel ridicat de testosteron au o voce grava, in timp ce femeile cu un nivel ridicat de estrogen au vocea mai stridenta. Potrivit studiilor de specialitate, gradul de infidelitate este de 15% in cazul femeilor si de 25% in cazul barbatilor.


    Articol preluat de pe ele.ro si zeustv.ro

    Un comentariu:

    1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
      Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
      * vrăji de dragoste
      * vrăji de căsătorie
      * magia banilor
      * vrajă frumoasă
      * vraja norocului
      * Vrăji de atracție sexuală
      * SIDA vindecă magia
      * Casino Cave
      * S-au eliminat pesterile blestemate
      * Vraja de protecție
      * magie la loterie
      * Vrăji norocoase
      * Vraja de fertilitate
      * Inel de telekineză 💍
      E-mail: makharituals@gmail.com
      Whatsapp +1(815)564-3618

      RăspundețiȘtergere